| Veletek történt! | |
|
+7Drake BR1koo Szucsu idegenek Sonny_X Alage embertervez 11 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Güntergránát
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Veletek történt! Kedd Júl. 08, 2008 10:41 am | |
| Mostanában, hogy ide kezdtem fölmenni, egyre furcsább dolgok történnek velem. Nemrég kezet mostam, és úgy éreztem, mintha egy alak álna mögöttem, de mielőtt megfordultam volna, az alak eltűnt. Kimentem a kertbe, és ott is láttam az alakot, de csak a szemem sarkából. Most pedig, amikor fölkeltem, elmentem wc-re, és mikor már végeztem, azt hallottam, mintha valaki motoszkálna a szüleim szobájában, pedig a szüleim elmentek, és a tesóm pedig lent volt. Még kimenni is féltem. Gyorsan odanéztem, de ott nem volt senki. | |
|
| |
Güntergránát
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Veletek történt! Pént. Júl. 04, 2008 10:59 pm | |
| Egyszer amikor kisgyerek voltam a szüleim szobájában néztem a tv-t. Anyukám is ott volt, de elment wc-re. Egyszer csak a szemem sarkából mintha egy csuklyás alakot láttam volna benézni az ablakunkon. Odanéztem, de akkor már nem volt ott senki. Mostanában a szüleim meg a tesóm elmentek otthonról, és én egyedül voltam. Wc-re akartam menni és felkapcsoltam volna a villanyt, de vki már megelőzött. Bementem, de nem volt ott senki. Kétlem, hogy vki felkapcsolva hagyta volna, a villanyt, de az is lehet. Felmentem a szobámba tv-t nézni, és egyszer csak meghallottam, hogy kinyitották a fürdőszoba ajtaját. Emlékeztetőül senki nem volt otthon rajtam kívül. Odanéztem, de a fürdőszoba ajtaja csukva volt, és nem volt ott senki. Visszafeküdtem és néztem tovább a tv-t, amíg meg nem jöttek a szüleim. Később PCteszt nálunk volt, és szellemvideót készítettünk. Én elmentem wc-re, és mikor már végeztem egy csattogó hangot hallottam, ami mintha egyre közeledett volna. Kirohantam és elmondtam PCteszt-nek, és ő is oda ment, és akkor is hallottuk a hangot, de már halkabban.
A hozzászólást Güntergránát összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 09, 2008 4:58 pm-kor. | |
|
| |
Norbert94
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 13.
| Tárgy: Re: Veletek történt! Pént. Jún. 13, 2008 6:10 pm | |
| Velem nemrég az történt h jöttem haza az egyik osztálytársammal este.Házuk elköszönök töle és megyek tovább egyedül hazafele.Rákanyarodok az utcánkra és megyek tovább.Egyszercsak hátranézek és látom h áll valaki az útón ahol ráfordultam az utcánkra gyors viszaforditom a fejem és 2-3 másodperc múlva nézek megint hátra és nem volt ott senki. | |
|
| |
LMér
Hozzászólások száma : 1 Csatlakozás ideje : 2008. Jun. 03.
| Tárgy: ... Kedd Jún. 03, 2008 12:01 pm | |
| Nemtudom hogy mennyire "paranormális" de mindenesetre magyon beszartam...A mamáéknél voltam,és a mama lemen a bolba(ami jó messze van mart egy olyan helyen laknak ami 1 kicsit el van zárva a "külvilágtól") 6 éves voltam és 1edül voltam a házban.És 1x csak egy olyat hallottam mitha vki kovácsolna a házban és még azt is hogy: hahóóóóóóóó hahóóóóóóóó va itt valakii? aztán szétnéztem a házban:senki sehol,felnyomtam maxra a tv -t besuktam a szemem és kibírtam azt a fé órát izzadva remegve félelemtől. De nem láttam semmi paranormálisat csak hallottam.Amikor most írtam a kommentet,remegett a kezem. | |
|
| |
Gartuzan11
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 26. Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: Veletek történt! Hétf. Május 12, 2008 4:42 pm | |
| Gyüjtenénk össze haverokat és külön külön mennénk aztán feltöltenénk a vidiket..Ha bár ha belegondolok... | |
|
| |
embertervez Admin
Hozzászólások száma : 37 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12. Tartózkodási hely : Valahol Európában...
| Tárgy: Re: Veletek történt! Pént. Május 09, 2008 10:07 am | |
| Ehez esetleg azonos lakhely kéne | |
|
| |
Gartuzan11
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 26. Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: Veletek történt! Szer. Május 07, 2008 11:00 pm | |
| Javaslom szervezzünk 1 szellemvadász csapatot (persze csak bátrak)! éjszaka kimennénk a temetőbe meg ien helyekre és csinálnánk képeket, videókat , a szellemek eredetét kutatnánk sötöbö.. | |
|
| |
idegenek
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 14. Tartózkodási hely : valahok Magyarországon...
| |
| |
embertervez Admin
Hozzászólások száma : 37 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12. Tartózkodási hely : Valahol Európában...
| Tárgy: Re: Veletek történt! Szomb. Ápr. 26, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Vas. Ápr. 13, 2008 9:44 pm | |
| Én túlságosan elhajlitottam és kettétört :S | |
|
| |
idegenek
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 14. Tartózkodási hely : valahok Magyarországon...
| Tárgy: Re: Veletek történt! Vas. Ápr. 13, 2008 8:40 pm | |
| Én az este próbáltam elhajlitani a kanalat, de sajnos nekem nem sikerült, pedig nagyon tetszet. | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Kedd Ápr. 08, 2008 7:42 pm | |
| Ha tényleg parafenomén lennék én se verném nagy dobra, eladnának a cirkusznak :S | |
|
| |
idegenek
| Tárgy: Re: Veletek történt! Kedd Ápr. 08, 2008 5:55 pm | |
| Nekem az a saját véleményem,hogy vannak tényleg kölönleges képességekkel rendelkezők, de nem igazán verik nagydobra a dolgokat. Ezt azért mondom, mert ismerek, 1-2 ember, ők más mint a többi, de nem szeretik a hirverést. | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Kedd Ápr. 08, 2008 1:19 pm | |
| Ma, mi is ökörködtünk ilyen dolgokkal, haverom gondolt 3-szor 1 számra 1-től 10-ig és mindannyiszor eltaláltam, de lehet hogy csak véletlen :S | |
|
| |
Drake
Hozzászólások száma : 9 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 24.
| Tárgy: Re: Veletek történt! Hétf. Ápr. 07, 2008 11:32 pm | |
| Érdekes, hogy többszázezren nézték az adást és állítólag többezer képet, videót kaptak, de ezek közül egyik sem hiteles... A show egy BŰVÉSZshow, Uri Geller pedig szimplán csaló. Ha már Gellernél tartunk, beszélhetnénk a parafenoménekről is. Gondolatátvitel, telekinézis, pirokinézis.. ti mit gondoltok ezekről? | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Hétf. Ápr. 07, 2008 6:48 pm | |
| Adnék én vidót is róla, csak fel kell raknom a gépre, és mondom, elég jól kezdődik a hét! | |
|
| |
embertervez Admin
| Tárgy: Re: Veletek történt! Hétf. Ápr. 07, 2008 6:13 pm | |
| Na de most komolyan bedőltök ennek a parasztvakításnak? | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Hétf. Ápr. 07, 2008 2:18 pm | |
| Múltkor tényleg leesett a kanál, de a 20 éves óra nem indult el...most odatartottam a kezemet a képernyőhöz ahogy mondta, és tálleg jol kezdődik ez a hét csak el ne romoljon :S | |
|
| |
idegenek
| Tárgy: Re: Veletek történt! Vas. Ápr. 06, 2008 8:50 pm | |
| Történt veletek tegnap este valami? Uri kinél csinált galibát? | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Szomb. Ápr. 05, 2008 8:18 pm | |
| Magyarán sokkot kap..
Ma reggel kimegyek a reggelimért (csukva volt az ablak) mire visszajövök ki van tárva, és senki sem járt a szobámban! | |
|
| |
idegenek
| Tárgy: Re: Veletek történt! Szomb. Ápr. 05, 2008 8:02 pm | |
| Vannak dolgok, hogy úgy megilyed ez ember, hogy a félelem blokkolja az agyat. | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Szer. Ápr. 02, 2008 10:17 pm | |
| Kezdem... 1 percre se rá, hogy kiment jött az alak... És az se lehet h nem emlékezett rá, meg az se h nem mondta.. miért ne mondta volna? | |
|
| |
BR1koo
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 24. Age : 33 Tartózkodási hely : Most épp gép előtt
| Tárgy: Re: Veletek történt! Kedd Ápr. 01, 2008 10:01 pm | |
| Lehet, hogy alvajáró.. Vagy valamiért nem emlékezett rá vagy csak nem mondta.. | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: Veletek történt! Kedd Ápr. 01, 2008 1:57 pm | |
| Engem is, csak nem sok idegem van mindet elmesélni Na azért itt egy, anyukám mesélte, ő is eléggé megijedt: Esett az eső, dörgött, villámlott, tiszta horrorfilmbe illő volt, anyu lefektetett, még ki se ment észrevettem, hogy jött vissza, és megfogta a kezemet, majd ujra kiment. ezt nem értettem, reggel megkérdeztem, anyut, hogy miért jött be ujra hogy megfogja a kezemet...azt mondta ő nem ment be ujra, és nem fogta meg a kezemet , ráadásul otthon csak mi voltunk és 1000% hogy nem aludtam, mert mondom kiment, akkor én még ébren voltam, mert én nem szoktam álmodni, legalábbis arra nem emlékszem :S | |
|
| |
idegenek
| Tárgy: Re: Veletek történt! Vas. Márc. 30, 2008 5:42 pm | |
| Nem hinném hogy áramszünet, mert csak arra gondoltam, hogy olyan rossz a látás, nagyon sötét volt a spájzban, erre felgyullant a villany. (ez csak egy példa volt) Nem beszélve arrol, mikor látod, hogy elsuhan melletted egy árny. De egész életemben furcsaságok vettek körül. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Veletek történt! | |
| |
|
| |
| Veletek történt! | |
|