| UFOk - Undefined Flying Object | |
|
+6Szucsu idegenek MatT Sonny_X Alage embertervez 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Güntergránát
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 04.
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Szomb. Júl. 05, 2008 2:39 pm | |
| Egy ember 1x mesélte, hogy éjszaka felébredt, és látott a szobájában egy női űrlényt, ami kék volt, 3 melle volt, és ráült a pasira. | |
|
| |
Güntergránát
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2008. Jul. 04.
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Szomb. Júl. 05, 2008 2:32 pm | |
| Egy UFO-s újságban olvastam, hogy egy ember azt mondta kapcsolatba lépett az űrlényekkel, és elmondták neki mikor és hol szálnak le a Földre. Emberek százezrei mentek ki arra a helyre, ahol állítólag le száll az UFO. Reggeltől estig vártak, de nem jött semmi. Az ufológus meg csak bíztatta őket, hogy majd jönnek. De nem jöttek, nagy csalódás érte a kint lévő embereket. | |
|
| |
Gartuzan11
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 26. Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Pént. Ápr. 04, 2008 4:44 pm | |
| Bcs, máma rossz napom van | |
|
| |
Joskapista
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 03.
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Pént. Ápr. 04, 2008 4:30 pm | |
| - Gartuzan11 írta:
- Jóskapista nem kell mindennek bedőlni, amit látsz! Ezek messze nem a leghitelessebb dolgok sztem!
Látom, nem fededezted föl az iróniát a mondataimban. | |
|
| |
Gartuzan11
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 26. Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Pént. Ápr. 04, 2008 2:23 pm | |
| Jóskapista nem kell mindennek bedőlni, amit látsz! Ezek messze nem a leghitelessebb dolgok sztem! | |
|
| |
Joskapista
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2008. Apr. 03.
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Csüt. Ápr. 03, 2008 11:07 pm | |
| | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Csüt. Márc. 27, 2008 7:15 pm | |
| Volt egy film a National Geographics-en hogy elképzelték milyen lehetne egy idegen bolygó, ahol lenne élet... | |
|
| |
BR1koo
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 24. Age : 33 Tartózkodási hely : Most épp gép előtt
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Csüt. Márc. 27, 2008 7:12 pm | |
| Miért? Szerintem lehetséges, hogy kialakult egy másik földhöz hasonló bolygó. Sőt szerintem ennek a valószínűsége nagyon nagy. Akkor kifejlődhetett ugyanolyan faj mint a miénk, vagy az is lehet, hogy más irányba folytatódott a fejlődés. Izgalmas ebbe belegondolni szerintem | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Csüt. Márc. 27, 2008 7:07 pm | |
| Ha ezen a bolygón kialakult életforma, egy másik hasonló bolygón miért ne lehetne? Lehet hogy őrültség, de én 1 évvel ezelőtt azt hittem, hogy ugyanezek a dolgok egy másik bolgyón szintén megtörténnek. Márminthogy mindenki mégegyszer létezik egy másik világban... de most már hülyeségnek tartom
UI:: ÁÁÁ nem tudok leszokni a ...-ázosrol... | |
|
| |
Alage Admin
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12.
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Kedd Márc. 25, 2008 12:15 pm | |
|
A hozzászólást Alage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2008 3:12 pm-kor. | |
|
| |
BR1koo
Hozzászólások száma : 16 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 24. Age : 33 Tartózkodási hely : Most épp gép előtt
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Kedd Márc. 25, 2008 12:05 pm | |
| Képtelenség, hogy az ember az egyetlen élő életforma, én inkább azt nézem hülyének aki azt, mondja hogy csak mi vagyunk, nem azt aki azt mondja, hogy vannak idegenek. :D. Lehetetlen, hogy csak mi legyünk, ha a világegyetem ekkora, akkor számtalan olyan bolygó lehet ahol kialakulhatott élet. Meg amúgy is, ha eljutnánk tegyük fel 400 év múlva egy bolygóra és nem látnánk semmit, akkor ott nincs élet? Lehetséges, hogy épp akkor van kialakulóban. Nézzük csak meg magunk, mi hogy alakultunk ki meg miből.. | |
|
| |
embertervez Admin
Hozzászólások száma : 37 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12. Tartózkodási hely : Valahol Európában...
| |
| |
Alage Admin
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Kedd Márc. 25, 2008 11:33 am | |
|
A hozzászólást Alage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2008 3:13 pm-kor. | |
|
| |
BR1koo
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Kedd Márc. 25, 2008 11:28 am | |
| Nem tudom mennyire lehet hinni az ilyen internetes videóknak amik UFO-król szólnak. Ha igaz amit ott mutatnak, az utazás ideje lekicsinyül, hisz milyen gyorsak azok a repülő csészealjak? | |
|
| |
Alage Admin
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Kedd Márc. 25, 2008 9:14 am | |
|
A hozzászólást Alage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2008 3:14 pm-kor. | |
|
| |
BR1koo
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Hétf. Márc. 24, 2008 10:53 pm | |
| Na regisztráltam a fórumra, yuppiiii.
Egyetértek Alage-val azzal kapcsolatban, hogy sokkal eltérőbbek lehetnek a földönkívüliek testfelépítése, müködése mint a miénk. A fantasztikus filmekben sem szerettem soha, hogy mindig ugyanúgy néztek ki a földönkívüliek mint az emberek( cask kis különbségek voltak max. az arcon, vagy a bőrön). Bár azon is elgondolkoztam, hogy mégis csak lehetséges ez, hisz ez egy életképes testfeléptés. | |
|
| |
Szucsu
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 16. Age : 30 Tartózkodási hely : Farmos
| Tárgy: válasz Vas. Márc. 16, 2008 10:55 am | |
| - embertervez írta:
- Az első kép, a Google map fotója, marha nagy fake. Ennél Alage képe is jobb...
Oks én nem mondtam hogy igaz csak a gugliban találtam. | |
|
| |
embertervez Admin
Hozzászólások száma : 37 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12. Tartózkodási hely : Valahol Európában...
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Vas. Márc. 16, 2008 10:53 am | |
| Az első kép, a Google map fotója, marha nagy fake. Ennél Alage képe is jobb... | |
|
| |
Szucsu
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 16. Age : 30 Tartózkodási hely : Farmos
| Tárgy: képek Vas. Márc. 16, 2008 10:41 am | |
| | |
|
| |
Szucsu
| Tárgy: ufo Vas. Márc. 16, 2008 10:25 am | |
| Nekem apukám mesélte még amikor vidéken tanyán laktak hogy kimentek a domboldalra csillagokat nézni, egy fénypontot látott ami nagyon gyorsan ment és váltott irányt. Lehet csak egy hullócsillagvolt de akkor az irányváltás hogy lehetett? Mert elment egy ideig aztán hirtelen visszafordult. Mi lehetett az? | |
|
| |
Alage Admin
| Tárgy: Re: Idegenek Vas. Márc. 16, 2008 9:53 am | |
|
A hozzászólást Alage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2008 3:14 pm-kor. | |
|
| |
idegenek
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 14. Tartózkodási hely : valahok Magyarországon...
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Szomb. Márc. 15, 2008 10:30 pm | |
| Tévedés, az Ufok nem csak úgy néznek ki, mint mi emberek, de sok a hasonlóság. | |
|
| |
Alage Admin
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Szomb. Márc. 15, 2008 10:31 am | |
|
A hozzászólást Alage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2008 3:12 pm-kor. | |
|
| |
MatT
Hozzászólások száma : 2 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 15.
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object Szomb. Márc. 15, 2008 10:26 am | |
| Alage nekem nem zöld hanem szürke nagyon vékony testű nagy szemű UFO ugrik be másszóval amik a kirakatba is vannak. Hisz mint tudjuk még haa kormány kezében van is egy UFO amit felboncoltak nem közlik velünk hogy nézz ki. Mivan ha kiderülne hogy az UFÓ úgy nézz ki mint az a Gnome. Nemtudni mitn ahogy már páran elmondtátok Nekem meg a képeket küldd el: matt20077@citromail.hu | |
|
| |
Alage Admin
| Tárgy: E-Mail cím Csüt. Márc. 13, 2008 9:39 pm | |
|
A hozzászólást Alage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2008 3:13 pm-kor. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: UFOk - Undefined Flying Object | |
| |
|
| |
| UFOk - Undefined Flying Object | |
|