| A szellemek | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Gartuzan11
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 26. Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: A szellemek Csüt. Ápr. 03, 2008 1:18 pm | |
| OK én elhiszem, de ez a szellemek topik, ugyhogy folytassuk ezt az UFO-k topikban | |
|
| |
idegenek
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 14. Tartózkodási hely : valahok Magyarországon...
| Tárgy: Re: A szellemek Szer. Ápr. 02, 2008 7:05 pm | |
| Hidd el annyira meglahet szok, ha nincsennek jelen, hiányoznak. De bár kik is, azt tudom hogy nagyon védenek bennünket, mert nagyon sok jelét adták ennek. És köszönöm ennek az erőnek vagy... | |
|
| |
Gartuzan11
Hozzászólások száma : 43 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 26. Tartózkodási hely : A szobámban
| Tárgy: Re: A szellemek Kedd Ápr. 01, 2008 1:43 pm | |
| Hát nem lennék a helyedben :S De ne offoljunk | |
|
| |
idegenek
Hozzászólások száma : 22 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 14. Tartózkodási hely : valahok Magyarországon...
| Tárgy: Re: A szellemek Vas. Márc. 30, 2008 5:49 pm | |
| Furcsa formában zajlanak ezek, mert nem lehet velük ugy beszélni mint veletek, hanem egyszerüen hallod a hangot a fejedben. (és nem a te hangodon,egészen másként) Sokszor már nem is tudom, mikor vagyok én , és mikor ők. Az ember képzelete határtalan, már mint az enyém, nem beszélve arrol ha sugallat formályában jön. Mostanában, már arra kérem a ..., hogy jobb vagy bal kezemet érintsék meg. Igen vagy nem válasszal. Ez eddig a legbevált módszer, de csak ha jelen vannak, mert nem mindig vannak jelen. Bár most az utolsó 10 napban megint nagyon intenzívek, ilyenkor van valami, vagy lesz valami. | |
|
| |
Gartuzan11
| Tárgy: Re: A szellemek Szer. Márc. 26, 2008 4:04 pm | |
| idegenek! és mit mondtak az ufonak nevezett valakik? | |
|
| |
idegenek
| Tárgy: Re: A szellemek Hétf. Márc. 24, 2008 6:14 pm | |
| Én egészen másként gondolom a dolgokat, mert hogy én már láttam több féle ufónak nevezett valakiket, kivel telepatikusan kommonikáltunk. Láttam nagyon fényes valamit ami 3-4 méter átméréjű fényt (5-8 méteres közelségből), de láttam a szobában fényes áttetsző alakzatokat is, és nem beszélve amit érzek mikor megérintenek. Mostanában sokszor előre megérzem a dolgokat. Teljes káosz van a fejemben! | |
|
| |
Alage Admin
Hozzászólások száma : 35 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12.
| Tárgy: Re: A szellemek Vas. Márc. 23, 2008 11:58 am | |
|
A hozzászólást Alage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 02, 2008 3:25 pm-kor. | |
|
| |
embertervez Admin
Hozzászólások száma : 37 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12. Tartózkodási hely : Valahol Európában...
| |
| |
idegenek
| Tárgy: Re: A szellemek Kedd Márc. 18, 2008 8:37 pm | |
| Igazából mit tekintünk szellemnek? Vagy angyaloknak? Azokat hová tudjuk tenni? És mi van, ha azt hisszük, hogy ufok s közben szellem.Ki mondja meg hogy valójában mit is látunk vagy érzékelünk. | |
|
| |
Szucsu
Hozzászólások száma : 11 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 16. Age : 30 Tartózkodási hely : Farmos
| Tárgy: Re: A szellemek Hétf. Márc. 17, 2008 10:18 pm | |
| Én még nem láttam igazi szellemet... Max csak egy száradó ruha ablakon beszűrődő árnyékát... | |
|
| |
idegenek
| Tárgy: Re: A szellemek Szomb. Márc. 15, 2008 10:32 pm | |
| Vigyázz, mert tényleg kupán, csupán üt. Ha érzed az ütést és mégsem látsz semmi, ne parázz! csak egy ártatlan Lélek!!! | |
|
| |
Sonny_X
Hozzászólások száma : 6 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 13.
| Tárgy: hehe Pént. Márc. 14, 2008 8:33 pm | |
| na és érezten már hogy egy szellem kupáncsapott? (propán-bután azzal cspatlak kupán) | |
|
| |
idegenek
| Tárgy: Re: A szellemek Pént. Márc. 14, 2008 7:33 pm | |
| Szellemek igen is vannak! Én nem csak hiszek benneük, de sokszor érzem is őket! | |
|
| |
embertervez Admin
Hozzászólások száma : 37 Csatlakozás ideje : 2008. Mar. 12. Tartózkodási hely : Valahol Európában...
| Tárgy: A szellemek Szer. Márc. 12, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A szellemek | |
| |
|
| |
| A szellemek | |
|